Background image

Voorbeeldprojecten 

Hier ziet u verschillende voorbeelden van projecten die we hebben uitgevoerd. Van relatief kleine onderhoudswerkzaamheden tot grote renovatieklussen, van een aanpassing in het interieur van een woonhuis tot het complete buitenschildewerk van een hotel-restaurant.

Restauratie carr├ęboerderij 

Wij zijn gevraagd te helpen bij de restauratie van een monumentale carr├ęboerderij. Dit was een zeer omvangrijk project, dat in totaal ongeveer een jaar in belsag heeft genomen. Zowel binnen als buiten hebben we het schilderwerk verzorgd. Binnen zijn veel natuurlijke tinten gebruikt, om het landelijke karakter te accentueren.

Inrichting woonkamer 

In de woonkamer waren twee nissen, met daarin kolommen met klassieke bustes. Door de kleurstelling waren deze erg aanwezig in de ruimte. We hebben van de ene nis een boekenkast gemaakt en de twee kolommen in de andere geplaatst. Door de nis aan weerszijden te voorzien van pilasters (halve pilaren tegen de wand) zijn deze minder kolossaal en vormt het meer een geheel.

Schilderwerk hotel-restaurant 

Voor een gerenommeerd hotel-restaurant verzorgen we het regulier onderhoud van het buitenschilderwerk.

Nieuwbouw 

Behalve voor onderhoud van uw schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor het schilderwerk van nieuwbouwwoningen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe huis er van binnen en van buiten voor jarenlang piekfijn uit ziet.

Behang 

Met de verschillende variaties in behang die er tegenwoordig op de markt zijn, kunnen heel fraaie resulaten worden bereikt. In dit project hebben we een kelder een heel frisse uitstraling gegeven met behulp van diverse soorten behang.